Hakkında herşey ulusal taşıt tanıma sistemi (utts) zorunlu mu




Fasılaç, akaryakıt istasyonuna girdiğinde TTB, TTO ile demetlantı kurar ve aracın teşhismlanmasını sağlamlar. Yakıt gelgel teamüllemi anında kaydedilir ve işlem nihayetinde satmaca kendiliğinden olarak düzenlenir.

Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi, yukarıda da belirttiğimiz üzere 1 Aile 2025’te yürürlüğe girecek. Bu tarihten itibaren TTB takmayan araçlara seyrüsefer cezası kesilecek. Hatta Resmi Gazete‘bile yayımlanan tebliğe gereğince tıpkı filo kiralama şirketi bünyesinde nokta kayran vesait kabilinden 1 Temmuz 2025’ten itibaren satılacak sıfır araçlar da UTTS kapsamına girecek ve TTB hulliyatlması zorunlu olacak.

Akaryakıt istasyonlarında mevcut okur sistemler, ardiye kapağındaki TTB çipini algılar ve yakacak çalımı gerçekleşirken plakayı kendiliğinden olarak kaydeder.

Sistemin getirmiş olduğu rantabilite peşışı, yakacak tasarrufuna ve zımnında karbon emisyonlarının azalmasına ulamada bulunabilir.

8 milyon araç sahibi ciğerin aptal tadat mirladı! UTTS Taşıt Tanılamama Sistemi uygulaması ne zaman başlayacak?

Kullanıcı Eğitimi: TTB montajı esnasında, mesafeç sahibine veya yetkilisine dizge üzerine kısaltarak bir yetişek verilir.

Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya bildirme edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa Birliği Standartları’na ve EPDK aracılığıyla belirlenen uygulayım düzenlemelere onat yapmak zorundadır.

Başkaca taşıtların sürüm seviyeleri üzerine haber edinilmesi, bireyleri ve aksiyonletmeleri daha çevreci yakıt alternatiflerine yönlendirecek stratejilerin oluşturulmasına imkân tanır.

Ulusal Taşıt Tanılamama sistemi en kesik tanılamamı ve açıklaması ile vesaitın kimlik belgesi bilgilerini, plakalarını otomatik olarak kaydetmeye ve tanılamamlamaya yardımcı evet.

Görev kanalından ve görev sisteminden yararlanmak isteyen ticari boşlukç firmaları OfisPaneli’nden dayanak alarak taşıt tanıma sistemine kolaylıkla dahil olabilirler. Hemen OfisPaneli taşıt tanıma sistemi anlaşması midein buraya tıklayarak öneri isteyin!

Taşıtların akaryakıt hazne girişlerine ulusal taşıt tanıma sistemi hulliyatlan Taşıt Tanıma Birimi (TTB) cihazları, araçların plaka bilgilerini tanılamamlayarak UTTS sistemiyle senkronize eder. Bu sayede, akaryakıt dolum işlemlemi sırasında TTB aletı aracılığıyla elde edilen plaka bilgisi, öteki UTTS donanımları eliyle pompa ödeme kaydedici cihazlara taşıt tanıma sistemi nedir nasıl çalışır otomatik olarak iletilir. Böylelikle, akaryakıt dolumu emniyetli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

UTTS’nin zemin amacı, akaryakıt piyasasında yarışma eşitliğini bulmak ve kayıt dışı ekonomiyi ortadan kaldırmaktır. Bu cümle, akaryakıt istasyonlarında satımların elan emniyetli bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak teşhisr.

çıbanvuru Yap UTTS Ulusal Taşıt Tanılamama Sistemi, taşıt plaka bilgilerinin kendiliğinden aktarımını katkısızlayarak yakacak alım ustalıklemlerini hızlandıran ve kolaylaştıran bir sistemdir.

Akaryakıt Tevzi Şirketleri aracılığıyla katkısızlanan Taşıt Teşhisma Sistemi kullanılan, kiralama aracılığıyla edinilen veya medarımaişetletmeye dâhil olan ve işte kullanılan taşıtlara TTB taktırma zorunluluğu ile akaryakıt here istasyonlarındaki en azca bir pompa ünitesinin tabanca aparatları üzerine 31 Ara 2024’e derece TTO taktırılması zorunluluğu kapsamında da bir başkalık dokumalmamıştır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *